KERSTMENU
Coquilles met gebakken beuling en eekhoorntjesbrood
of
Bladerdeegje met kalfszwezerik en bospaddenstoelen
~
Aardgroentensoep met gedroogde ham en scampi
~
Sorbet
~
Griet met een risotto van boschampignons
of
Gevulde kalkoen
~
Chocoladedessert
 
59€/pp
Menu is verkrijgbaar op ma 25 dec,
Reservatie is verplicht!
OUDJAAR 2017 - 2018
1/2 Kreeft belle-vue
of
Gevulde boschampignon
of
Carpaccio van hert
~
Consommé
~
Sorbet
~
Zeeduivel met gegrilde courgette en een paprikasausje
of
Hertekalf met boschampignons en een portosausje
~
Verassingsdessert van de chef
 
ALL- IN: 100€/pp (aperitief, bier, wijn, water en frisdrank)
Aanvang: 19u - einde: 04u (muziek aanwezig)
Reservatie is verplicht!